Een school waar heel
je wereld samenkomt

_LE_9607.jpg

OBDS Puntenburg is gehuisvest in een monumentaal gebouw, direct naast Utrecht Centraal Station.

Een echt schoolgebouw, zoals je dat van vroeger kent. Je voelt de historie en ervaart de rust. Met een groen park als schoolplein en een veilig omsloten kleuterspeeltuin voor de kleinere kinderen. Én onze eigen moestuin waar de kinderen werken aan ‘groene vingers’ en een gezonde trek. Maar zo historisch als ons schoolpand is, zo modern is ons onderwijs. Educatieve ontwikkelingen volgen we op de voet en passen we ook toe. Zo kunnen we de kinderen altijd onderwijs bieden dat goed aansluit op de wereld om ons heen, en op de wereld van morgen. Geschiedenis en toekomst in één school.

Neem alvast een digitaal kijkje in de school

Basisschool, BSO én KDV in één gebouw!

Hoe fijn is het als er binnen hetzelfde gebouw zowel plek is voor je schoolgaande kind(eren) als voor je jongste kind dat nog geen 4 jaar oud is ? Met alles ondergebracht in één pand kunnen je kids na schooltijd verder spelen met vriendjes zonder de straat op te hoeven, met jongere broertjes of zusjes dichtbij. De begeleiders halen de kinderen op uit de klas en nemen ze mee naar de speellokalen of onze gemeenschappelijke speeltuin en park. Alles om je kinderen zich zoveel mogelijk 'thuis' te laten voelen wanneer jij werkt.

Onze schoolactiviteiten in beeld

Ouders doen mee

Wij betrekken ouders graag bij onze activiteiten en schakelen hun hulp ook geregeld in. Natuurlijk hoort daar af en toe wat luizenpluizen bij, maar ouders kunnen ook meedenken over bijvoorbeeld onze Kunst & Cultuurmiddagen, bijdragen aan het organiseren van een lentepicknick, een schoolvoetbaltoernooi of een handje helpen bij diverse evenementen, zoals de kerstviering. Wanneer school, kind en ouders nauwer met elkaar samenwerken en afstemmen, hebben de kinderen daar profijt van. Het maakt ze trots, enthousiast en geeft ze meer zelfverzekerdheid.
En eigenlijk geldt dat, om eerlijk te zijn, net zo goed voor de ouders.

SPORTDAG-7295.jpg